Mercedes-Benz Importeren

Een Mercedes-Benz importeren is vaak voordeliger dan de auto kopen in Nederland. Vooral het importeren uit Duitsland van auto’s van Mercedes-Benz is enorm populair. Jonggebruikte occasions worden steeds vaker via deze weg gekocht. Naast Audi en BMW is Mercedes-Benz het populairste merk voor importauto’s.

Mercedes-Benz: optimaal comfort
Veel Taxi’s zijn van het merk Mercedes-Benz, en niet voor niets. Ongekend hoge kwaliteit en een subliem comfort maken de Mercedes-Benz een auto die bestuurder passagiers in luxe vervoert naar elke bestemming. Populaire modellen om te importeren, zijn de Mercedes-Benz A-Klasse, Mercedes-Benz B-Klasse, Mercedes-Benz C-Klasse, Mercedes-Benz E-Klasse, Mercedes-Benz G-Klasse, Mercedes-Benz GLK-Klasse, Mercedes-Benz R-Klasse, Mercedes-Benz S-Klasse, Mercedes-Benz SLK-Klasse, Mercedes-Benz CL-Klasse, en Mercedes-Benz SL-Klasse.

Vaak zijn er over de grens kwalitatief goede tweedehands Mercedes-Benzen te vinden. Om te weten hoe u op de beste en voordeligste manier uw Mercedes-Benz kunt importeren uit Duitsland, Denemarken, België of zelfs Amerika, leest u het stappenplan voor een auto importeren. Meer gedetailleerde informatie over voordelig uw Mercedes-Benz importeren vindt u in onderstaande boeken.

BPM
Het bedrag dat u aan BPM moet betalen, is onder andere afhankelijk van de netto catalogusprijs en leeftijd van de auto. Een standaardberekening komt echter vaak hoog uit. Laat de BPM berekenen door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zo kunt u tot duizenden euro’s besparen.

Vraag nu uw BPM-berekening aan >>

Zoek uw Mercedes-Benz op:

Duitse autosites:
– www.mobile.de
– www.autoscout24.de
– www.webmobil24.de
Belgische autosites:
– www.autoscout24.be
– www.autozone.be
Amerikaanse autosites:
– www.cars.com
– www.autotrader.com
Deense autosites:
– www.bilpriser.dk/carsearch.do
– www.bilbasen.dk