Auto importeren uit Duitsland

Een auto importeren uit Duitsland is over het algemeen goedkoper dan uit een ander land en in veel gevallen goedkoper dan uw auto in Nederland kopen. Mocht u dus nog op zoek zijn naar de juiste auto, kijk dan vooral in Duitsland. Kwalitatief goede auto’s zijn daar tegen vaak zeer aantrekkelijke prijzen te vinden. Laat de auto echter altijd voor de zekerheid keuren bij een merkdealer voor u tot de aanschaf overgaat! In het stappenplan voor een auto invoeren vindt u meer informatie over hoe het proces van een auto uit Duitsland importeren in zijn werk gaat.

U kunt zelf uw auto uit Duitsland invoeren. Dit bespaart u veel geld. U kunt er echter ook voor kiezen om de invoer van uw auto door een externe partij te laten verzorgen, zoals Autoimportduitsland.nl. Voor wie het extra werk echter niet schuwt, is het ook eenvoudig zelf te doen. Dit kan direct veel voordeel opleveren, ook als u een nieuwe auto wilt importeren.

BPM
Op auto’s uit Duitsland kunt u flink besparen met de juiste BPM-berekening. Vraag uw berekening aan bij de specialist.

Klik hier .Ontvang Nu Gratis Binnen 24 Uur DE BPM Berekening van auto uit Duitsland.

 

Populaire autosites in Duitsland:

– www.mobile.de
– www.autoscout24.de
– www.webmobil24.de

Meer informatie over een auto importeren uit Duitsland
Auto importeren uit Duitsland sinds 2010
In 2010 zijn de BPM-regels onder andere veranderd. Wat hebben deze veranderingen voor impact op het importeren van een auto uit Duitsland? Lees meer over een Auto importeren uit Duitsland sinds 2010.

Auto importeren uit Duitsland: kosten
Aan een auto importeren uit Duitsland zitten verschillende kosten. Uiteraard enkele belastingen en de transportkosten. Waar moet u rekening mee houden? Lees meer in het artikel “Auto importeren uit Duitsland: kosten

Auto importeren uit Duitsland: tijdelijk kenteken
Veel mensen regelen een tijdelijk kenteken als ze hun auto importeren uit Duitsland. Daar zitten wel enkele haken en ogen aan. Lees meer in het artikel “Auto importeren uit Duitsland: tijdelijk kenteken“.

Auto importeren uit Duitsland: aanbod
Het importeren van een auto uit Duitsland begint natuurlijk met het vinden van de juiste auto. Waar moet je kijken en waar moet je op letten? Lees meer in het artikel “Auto importeren uit Duitsland: aanbod“.