Auto importeren uit Italië

Een auto importeren uit Italië is grotendeels gelijk aan een auto importeren uit Duitsland. De belangrijkste informatie over hoe het importeren van een auto uit Italië in zijn werk gaat, vindt u dan ook in het stappenplan voor een auto invoeren en het artikel over BPM berekenen.

Belangrijk bij auto importeren uit Italië
De reputatie van Italiaanse auto’s is niet voor niets ontstaan. Het loont dus zeker bij het importeren van een auto uit Italië van een Italiaans merk om de auto goed na te kijken en bij voorkeur te laten keuren. Controleer de algehele staat van de auto goed! Voor de rest loont het, zowel wanneer u een auto gaat importeren uit Italië als wanneer u een auto uit een ander land importeert, om u goed in te lezen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw auto uit Italië gaat importeren.

BPM
Het bedrag dat u aan BPM moet betalen, is onder andere afhankelijk van de netto catalogusprijs en leeftijd van de auto. Een standaardberekening komt echter vaak hoog uit. Laat de BPM berekenen door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zo kunt u tot duizenden euro’s besparen.

Vraag uw gratis BPM Berekening online voor auto’s uit Italie.

Populaire autosites in Italië:

http://www.autoscout24.it/
http://www.autosupermarket.it/
http://www.vendiauto.com/
http://www.galleriauto.it/