Auto importeren uit Zwitserland

Een auto importeren uit Zwitserland kan zeer interessant zijn. Als de Zwitserse Frank laag staat, kunt u hier veel voordeel uit halen. Daarnaast zijn de kwaliteitseisen in Zwitserland hoger dan in Nederland en ook Duitsland, dus is de kans dat u een kwalitatief goede auto importeert uit Zwitserland groot.

Een auto importeren uit Zwitserland verloopt volgens dezelfde stappen als een auto importeren uit Duitsland. In het stappenplan voor een auto invoeren en het artikel over BPM berekenen leest u alles om u op weg te helpen met de import. Om echt alle ins en outs te weten en te ontdekken hoe u veel geld kunt besparen, raden wij u aan om u met boeken goed in te lezen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u besluit een auto te importeren uit Zwitserland.

BPM
Het bedrag dat u aan BPM moet betalen, is onder andere afhankelijk van de netto catalogusprijs en leeftijd van de auto. Een standaardberekening komt echter vaak hoog uit. Laat de BPM berekenen door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zo kunt u tot duizenden euro’s besparen.

Vraag nu uw BPM-berekening aan >>

Populaire autosites in Zwitserland:
http://www.autoscout24.ch/
http://www.car4you.ch/
http://www.autobox.ch/
http://www.fahrzeugnet.ch/