Nu een cabriolet importeren is straks volop genieten

De lente heeft zijn intrede gedaan. Tijd om het dak van je cabriolet weer lekker open te gooien. Dit is het ideale moment om met de zon op je bol te genieten van een heerlijke autotocht in jouw cabriolet. Geen cabriolet tot je beschikking? Geen probleem, importeer nu een cabriolet uit Duitsland en binnen no-time kun jij genieten van een sportieve auto met een open dak. Hier volgen de meest populaire sportieve cabrio’s.

Porsche 911 cabriolet

Wat is hij cool, die Porsche 911 cabriolet, die in 2011 op de markt verscheen. In 2015 onderworpen aan een facelift. De Porsche 911 is dan ook een zeer gewilde auto en momenteel zeer aantrekkelijk om nu te importeren. Waarom? Simpel: omdat je op jonge import auto’s tot ongeveer 2 jaar het meeste geld kunt besparen. Het huidige 911 model heeft het mooiste design in heel de Porsche 911 generatie.

De 911 is supersnel en zit binnen 4,1 seconden al op een snelheid van 100 km/uur. De topsnelheid van deze Porsche 911 is wel liefst 287 km/uur. Dit alles is mogelijk door de 3.0 liter cilinder boxermotor, die met behulp van twee turbo’s 370 pk en 450 Nm leveren. En dan heb ik het nog niet gehad over de –versies, die doen er namelijk nog een flinke schep bovenop met hun 420 pk en 500 Nm.

BMW M4 cabriolet

Een andere heel gewilde sportauto is de BMW M4 cabriolet, die nog geen 2 jaar geleden (2014) op de markt is geïntroduceerd als dé sportauto waarmee je ook gewoon boodschappen kunt doen. Achterin is er zelfs ruimte om twee personen mee te nemen en daardoor is de BMW M4 de ideale cabriolet voor vakanties. Uniek voor een cabriolet en met wel liefst dezelfde prestatiemogelijkheden als de Porsche 911.

Prachtige BMW M4 uit het buitenland

Ook de BMW M4 cabriolet zit in ruim 4 seconden op een snelheid van 100 km/uur en pret kan nog langer aanhouden en je zelfs tot een snelheid brengen van 250 km/uur. Ook als je met vier personen in deze cabrio zit, haal deze auto in 4,4 seconden de 100 km.

Tip: https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aangifte/

Mazda MX5 Cabriolet

De Mazda MX5 ND is de cabriolet van het jaar 2016. In maart dit jaar haalde deze auto wel liefst twee titels binnen: ‘Wereldauto van het jaar 2016’ en ‘Wereld Design van het jaar 2016.’ Hierdoor komt de Mazda MX5 ND echt alle lof toe. Het vermogen van deze auto is met zijn 131 of 160 pk maar erg bescheiden, maar je kunt in deze cabriolet een rij ervaring beleven waar je u tegen zegt. En dat alles komt door de perfecte combinatie van een onderstel waarover is nagedacht, uitstekende stuur-eigenschappen verpakt in een licht gewicht uitvoering. Pas in de nazomer van 2015 op de markt gebracht en nu al beschikbaar voor import.

Audi RS5 cabriolet

De Audi RS5 cabriolet is sinds 2013 (voorjaar) op de markt en is de aartsvijand van de BMW M4 cabriolet. Natuurlijk draait het ook bij deze cabrio om zijn prestaties, maar daarnaast verwent hij de inzittenden met een enorme luxe. De auto produceert met zijn 4,2 liter V8 motor 450 pk en dat is ook goed te horen aan zijn uitlaatbrul, die is echt schitterend. Als bestuurder beschik je over vierwielaandrijving, waardoor de auto nog steviger op de weg ligt. Doordat deze auto al een tijdje op de markt is, heeft hij vooral in Duitsland een behoorlijk keuze aanbod.

Waarom een cabriolet importeren?

Er zijn genoeg redenen om een cabriolet te importeren vanuit het buitenland. De eerste reden is dat je tot wel 20 procent bespaart op de aanschafprijs. Een andere reden is dat de auto’s in Duitsland een grotere luxe bevatten, dan een gelijksoortige auto in Nederland.

Importauto’s die niet ouder zijn dan 3 jaar vallen nog onder de fabrieksgarantie en die garantie gaat ook in Nederland gewoon door. Duitse importauto’s hebben doorgaans een lage kilometerstand, omdat veel auto’s Jahreswagens zijn.

Meer informatie: https://easyimport.nl/auto-importeren-duitsland/ 

Ook het aanbod van auto’s in Duitsland is groot, logisch want Duitsland is nu eenmaal vele malen groter dan Nederland en heeft dan ook meer inwoners.

Duitsers handelen de export van hun auto graag snel af en daar heb jij alleen maar baat bij, want hoe sneller afgehandeld des te sneller jij van jouw cabriolet kan genieten.

Nieuwe modellen cabriolet uit Duitsland zijn vele malen sneller leverbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *