BMW importeren

Een BMW importeren is vaak voordeliger dan de auto kopen in Nederland. Vooral het importeren uit Duitsland van BMW’s is enorm populair. Jonggebruikte occasions worden steeds vaker via deze weg gekocht. Naast Mercedes-Benz en Audi zijn BMW’s de populairste importauto’s.

BMW maakt rijden geweldig
Liefhebbers van een auto die comfort en luxe met ultiem rijplezier combineert, kiezen voor BMW. BMW wint alle autotests op het gebied van rijkwaliteiten door de prachtige techniek en de sublieme kwaliteit. Populaire BMW’s om te importeren, zijn de BMW 1-serie, BMW 3-serie, BMW 5-serie, BMW 6-serie, BMW 7-serie, BMW 8-serie, BMW Z1, BMW Z3, BMW Z4, BMW X1, BMW X3, BMW X5 en BMW X6.

Vaak zijn er over de grens kwalitatief goede tweedehands BMW’s te vinden. Om te weten hoe u op de beste en voordeligste manier uw BMW kunt importeren uit Duitsland, België of zelfs Amerika, leest u het stappenplan voor een auto importeren. Meer gedetailleerde informatie over voordelig uw BMW importeren vindt u in onderstaande boeken.

BPM
Het bedrag dat u aan BPM moet betalen, is onder andere afhankelijk van de netto catalogusprijs en leeftijd van de auto. Een standaardberekening komt echter vaak hoog uit. Laat de BPM berekenen door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zo kunt u tot duizenden euro’s besparen.

Vraag nu uw BPM-berekening aan >>

Zoek uw BMW op:

Duitse autosites:
– www.mobile.de
– www.autoscout24.de
– www.webmobil24.de
Belgische autosites:
– www.autoscout24.be
– www.autozone.be
Amerikaanse autosites:
– www.cars.com
– www.autotrader.com