Audi importeren

Een Audi importeren is vaak voordeliger dan de auto kopen in Nederland. Vooral het importeren uit Duitsland en België van Audi’s is enorm populair. U zou een nieuwe Audi ook kunnen importeren uit Denemarken. Jonggebruikte occasions worden steeds vaker via import gekocht. Naast Mercedes-Benz en BMW zijn Audi’s de populairste importauto’s.

Audi: Voorsprong door techniek
Audi is een merk dat vooral geliefd is om het design en de mooie techniek, zoals de Quattro vierwielaandrijving. Het Duitse merk met de vier ringen krijgt een steeds grotere achterban en biedt over vrijwel de gehele linie fraaie modellen aan. Populaire Audi’s om te importeren, zijn de Audi A1, Audi A2, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A8 en Audi R8.

Vaak zijn er over de grens kwalitatief goede tweedehands Audi’s te vinden. Om te weten hoe u op de beste en voordeligste manier uw Audi kunt importeren uit Duitsland, België of zelfs Amerika, leest u het stappenplan voor een auto importeren. Meer gedetailleerde informatie over voordelig uw Audi importeren vindt u in onderstaande boeken.

BPM
Het bedrag dat u aan BPM moet betalen, is onder andere afhankelijk van de netto catalogusprijs en leeftijd van de auto. Een standaardberekening komt echter vaak hoog uit. Laat de BPM berekenen door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zo kunt u tot duizenden euro’s besparen.

Vraag nu uw BPM-berekening aan >>

Zoek uw Audi op:

Duitse autosites:
– www.mobile.de
– www.autoscout24.de
– www.webmobil24.de
Belgische autosites:
– www.autoscout24.be
– www.autozone.be
Amerikaanse autosites:
– www.cars.com
– www.autotrader.com
Deense autosites:
– www.bilpriser.dk/carsearch.do
– www.bilbasen.dk